VACATURE: Stagiair(e) Eventmanagement gezocht!

Regelen, bellen, planningen maken, bellen, lijstjes bijhouden, mailen, plannen, regelen en bellen. Is dat wat je het allerliefste doet? Dan zijn we op zoek naar jou!
R egelen, bellen, planningen maken, bellen, lijstjes bijhouden, mailen, plannen, regelen en bellen. Is dat wat je het allerliefste doet? Dan zijn we op zoek naar jou!

In september 2020 komen we met een spectaculaire jubileum editie van Better Health Event: Better Health Experience. De gezondheids experience van Nederland!

 

Opleidingsniveau: HBO 

Locatie: Wassenaar

Uren: 32-40 uur

Beschikbaarheid: Vanaf januari of februari 2020

Stageduur: In overleg - (beschikbaar t/m september is een pré)

Let op: dit is geen afstudeerstage!

 

Dit zijn wij:

We zijn een jong bedrijf met gezellige medewerkers en werken vanuit een prachtig monumentaal pand op een landgoed net buiten Den Haag. Ben jij een duizendpoot, is regelnicht of -neef jouw middlename, heb je kennis van online marketing en hou jij van evenementen organiseren? En ben je wellicht geïnteresseerd in voeding, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en op zoek naar een nieuwe kans? Stuur ons snel een mailtje met jouw CV + motivatie en wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek! 

 

Dit ga je doen:

 

Dit ben jij:

 

Wat bieden wij

 

Wil jij bij ons stage komen lopen? Stuur dan snel een mailtje met motivatie en je CV naar melanie@betterhealth.nl met als onderwerp ‘vacature stage eventmanagement’

 

Health & Food

Lees ook