Health & Hormonen Masterclass

Een goede hormoonbalans is de beste remedie tegen tal van aandoeningen. Last van vage klachten en geen idee wat je eraan kunt doen? Leer tijdens deze masterclass alles over de meest voorkomende hormonale klachten en de juiste voeding en leefstijl om deze te verminderen.
O nze hormonen bepalen een groot deel van de processen in ons lichaam: Of je makkelijk aankomt of niet, wáár je aankomt, of je goed slaapt, hoe lang, hoe goed je geheugen is, je libido, hoe zwaar je cyclus is, hoe hoog je bloeddruk, hoeveel je stress ervaart en zelfs of je een kort lontje hebt of altijd het zonnetje in huis bent. Een hormoonspiegel die goed in balans is, is daarom een goede graadmeter voor hoe lekker jij in je vel zit.
Anne ruurd hoogeveen

Hormonale disbalans & laaggradige ontstekingen

Naast hormonale disbalans zijn 'laaggradige ontstekingen' een andere grote veroorzaker van veel voorkomende klachten. Sterker nog, deze ontstekingen zijn een van de hoofdoorzaken van de meeste moderne ziektebeelden. Gelukkig is er redelijk eenvoudig wat aan te doen. Iets wat de meeste mensen helaas niet weten, maar iedereen zou moeten weten. kPNI therapeut Anne-Ruurd Hoogeveen is key note speaker bij deze Masterclass en hij vertelt je niet alleen wat laaggradige ontstekingen precies zijn en hoe je ze effectief aanpakt, maar hij gaat tevens in op de meest voorkomende hormonale klachten. Overgangsklachten, burnout, schildklier... alles komt aan bod en wat er niet aan bod komt kun je hem vragen. Daar zijn deze speciale middagen voor.

 

De meest veelvoorkomende kwalen en hun oplossingen 

Waarom? Chronische aandoeningen doen steeds vroeger hun intrede. Een immuunsysteem dat jarenlang actief is eist zijn tol in de vorm van schade aan weefsels en organen zoals het hart, de hersenen en de gewrichten. Het komt steeds vaker voor en we horen er veel te weinig over. Net als hormonale disbalansen en de aandoeningen en talloze klachten die hieruit voortkomen. Je zult verbaasd staan hoeveel je herkent waarvan je dacht dat het of 'normaal' was, of bij de leeftijd hoorde. Er gaat een wereld van gezondheid voor je open en het mooiste is... je kunt aan veel zaken zelf wat doen!

Wist je dat goede voeding een stabiele hormoonspiegel uitstekend kan ondersteunen? Net als dat verkeerde voeding je op termijn in een behoorlijke depressie kan helpen
Hulp

Hulp & een concreet actieplan

Zie jij de getallen op de weegschaal ook steeds sneller oplopen? Of je kwalen toenemen en je tast in het duister over hoe je ze moet aanpakken? In deze MasterClass gaan we in op een gezond voedingspatroon en dito leefstijl voor je hormoonstelsel. Dit beïnvloedt vervolgens talloze processen in je lichaam op positieve wijze. 

Geen zorgen, je hoeft geen specialist te zijn of veel over hormonen te weten, het gaat er puur om dat je deze belangrijke wisselwerking aan het eind begrijpt, wellicht zelfs kwalen herkent en je eigen manier van eten en leven waar nodig met een paar aanpassingen kunt bijsturen. Op deze manier kun je jezelf een hoop ellende besparen. Gezond en vitaal door het leven, dat is het doel!  Op een prachtige locatie leren we deze middag hoe jij de controle over je eigen lijf weer terugkrijgt.

 

Wie, wat, waar?


Waar: Conferentiecentrum & Landgoed Drakenburg, Baarn
Wie: Amber Albarda & Orthomoleculair kPNI therapeut Anne-Ruurd Hoogeveen

Datum: Zaterdagmiddag 17 februari 2018 
Duur: van 13.00 - 16.00 uur
Kosten: € 45,- per persoon

Schrijf je nu in via de button bovenaan deze tekst!

Lees ook