Suikervrije sangria

Op zoek naar gezonde sangria? Alcoholvrij is deze variant niet, maar wel zonder toegevoegde suikers en bijzonder lekker! En waar er normaal heel wat suiker in een kan sangria gaat, lossen we het hier op met goede kwaliteit rode wijn en vruchtensappen zonder toegevoegde suikers.

Suikervrije sangria

N atuurlijk is alcoholvrij het aller gezondste, maar bij mooi weer is als uitzondering een goede sangria de moeite waard. Zolang je het met mate en maar heel af en toe drinkt, kan rode wijn geen kwaad. En waar er normaal heel wat suiker in een kan sangria gaat, lossen we het hier op door een goede kwaliteit rode wijn en vruchtensappen zonder toegevoegde suikers te gebruiken. Hij is bovendien zo klaar en het staat prachtig buiten op tafel of bij de barbecue.

Ingrediënten

01

Doe alle ingrediënten behalve het bruisende water in een grote karaf (of verdeel over 2 kleinere) en roer het eenmaal voorzichtig om (pas op dat het fruit niet kneust!). 

02

Zet de karaf(fen) daarna ongeveer 2-4 uur in de koelkast om de smaken te laten trekken. Voeg het bruisende water vermengd met de Kombucha toe en roer nog even voorzichtig door alvorens te serveren. Cheers!

 

Op de hoogte blijven van de gezondste inspiratie, tips en de leukste kortingen? Meld je aan en ontvang gelijk een leuke verrassing in je mailbox!
Zonder geraffineerde suikers Dranken

Lees ook